انواع مو و راه های درمان آن
انواع مو و راه های درمان آن
2023-06-15
آشنایی با عوامل تخریب کننده مو
آشنایی با عوامل تخریب کننده مو
2023-06-15

دوستان عزیز در پست قبل فهمیدیم که شوره سر چیست و علت های آن را برسی کردیم. اما امروز می خواهیم با روش های درمان شوره آشنا شویم.

همانطور که می دانید شوره سر می تواند عوامل مختلفی داشته باشد اما بهترین راه درمان آن استفاده از لیمو است.

شوره – استفاده از روش های خانگی

راه های درمان شوره سر چیست

الف) لیمو

به طور مختلفی می توان از لیمو بهره برداری کرد یکی از این روش ها لایه برداری با آن است یعنی 4 – 5 فنجان آب به مدت زمان 15 – 20 دقیقه، 3 – 4عدد آب لیموترش را می جوشانیم و بعد از سرد شدن هفته ای یکبار برای شست و شوی سر به کار می بریم.

روش دیگر ماساژ سر با لیمو است که قبل از رفتن به حموم استفاده از آن موثر است.

ب) نارگیل

روغن نارگیل برای تغذیه و لطافت مو خوب است و ماساژ سر با روغن نارگیل برای این بیماری مفید است اما افراط در این کار ریشه های مو را سست می کند.

پ) ماست

این ماده را می توان به عنوان ماسک مو به کار برد. پس از چند ساعت باید کامل شسته شود تا شوره از بین برود.

ت) آلوئه ورا

استفاده زیاد از آلوئه ورا بر عکس نارگیل ضرری ندارد حتی اگر شما بخواهید هر روز پوست سر خود را با ژل آلوئه ورا ماساژ دهید. و  بعد از 15 دقیقه باید بشویید.

ث) تخم مرغ یا سس مایونز

هر کدام از این دو ماده را با دو قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و آن را به موهای مرطوب به مدت 15 دقیقه قرار دهید و پس از ماساژ با آب ولرم می شوییم.

شوره – روش طب سنتی

راه های درمان شوره سر چیست

هدف اصلی در درمان شوره سر برسی و اصلاح کارکرد کبد است؛ بنابراین حتما یبوست خود را درمان کنید. البته فقط گاهی رفع یبوست به تنهایی می تواند شوره سر را درمان کند.

مصرف خاکشیر در فعال سازی کبد نتیجه مطلوبی دارد پس می توان روزی یک تا دوبار یک قاشق مرباخوری خاکشیر را در یک استکان آب جوش بجوشانید و بخورید.

بر اساس دستورات طب سنتی در بیشتر اوقات شوره سر نوعی سوء مزاج گرم به حساب می آید.

در اکثر موارد باید مصرف غذاها و داروهای سرد بیشتر شود و نیز غذاها و داروهای گرمی کاهش یابد.

همچنین پرهیز از برخی مواد غذایی به بهبود درمان شوره سر کمک می کند. مانند:

سس مایونز و غذاهای فست فودی، کره ها و روغن های کارخانه ای، عدس، ماکارونی، پنیرشور، سوسیس و کالباس و بادمجان.

منابع: پارسی طب، دکتر سلام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان